Preskočite na glavni sadržaj

Koncet 'Jinxa' u petak u Tvornici kulture

Nakon sedam godina diskografske stanke, popularni glazbeni sastav 'Jinx' završio je snimanje novog studijskog albuma 'Pogrebi & pomiriši', a prva prilika da se novi album koncertno predstavi i posluša uživo bit će u petak, 5. svibnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture.
vrijeme: 05.05.2017.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2
url: http://www.havc.hr/

Novi album, koji dolazi sedam godina nakon posljednjeg albuma "Diksilend" iz 2010., najavljen je kao "mješavina soula, rock'n'rolla i mjuzikla", a Jinxi će ga u Tvornici predstaviti uz prošireni bend i goste, te će uz nove pjesme izvesti i najveće hitove iz dosadašnje karijere.
 
Jinxima će se, među ostalima, na pozornici pridružiti Davor Gobac iz Psihomodo Popa, koji će s Yayom izvesti singl "Maradona", koji je uz singl "Jesmo li dobro?" već osvojio eter, stoji u najavi.
 
Album je objavljen pod etiketom Dallas Recordsa, a za konačni miks većine pjesama bio je zadužen britanski producent Mark Saunders.
 
Od 28. travnja ekskluzivno je dostupan za slušanje na Deezeru, a najveći fanovi svoje će prve primjerke albuma moći kupiti ekskluzivno na koncertu u Tvornici.
 
Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim, Dallas Recordsu Zagreb (Paromlinska 49/1) i Dirty Old Shopu. (Hina)