Preskočite na glavni sadržaj

CFSN slavi petnaest godina na sceni

CFSN slavi petnaest godina na sceni i organizira veliku proslavu na ŠRC-u Šalata 13. svibnja koja će se održati u dnevnom i noćnom terminu, a ujedno će biti i warm up party nadolazećeg R/verse Festivala kojeg po prvi put organiziraju na Mrežnici.
vrijeme: 13.05.2017.
mjesto: Zagreb; Šalata
url: https://www.facebook.com/cfsn.org

Vesela CFSN-ova priča prepričava se već punih petnaest godina. Tko se sjeća Illectric Funkova koji su godinama dupkom punili OTV klub (današnji Boogaloo) i dvoranu Pauk SKUC ili pak Playground! klupskih večeri na kojoj su počeli eksperimentirati sa zvukom i poigravati se scenografijom.
 
2005. godine pokrenuli su festival audio-vizualnih umjetnosti – Illectricity. Dvanaest godina kasnije festival po prvi put sele iz Zagreba i spajaju s MoDem Festivalom te nastaje potpuno novi festival, smješten na čarobnom rječnom otoku na Mrežnici. Nazvali su ga R/verse Festival, a predstavit će ga 13. svibnja na Šalati.
 
Kako su uvijek u potrazi za novim i zanimljivim zagrebačkim lokacijama, ovaj put vode na jedno davno zaboravljeno okupljalište mladih, možda i najbolju ljetnu lokaciju u samom centru grada Zagreba – ŠRC Šalata.
 
Za subotu (13. svibnja) spremaju nam veliko slavlje koje će se održati u dnevnom i noćnom terminu, a nastupit će: Šumovi protiv valova, Koolade - live, Jan Kinčl Zero & Reggis Kattie, Mislav & Pytzek, Tikach, Novel, Egzotika DJ's, bornaa, Monika Marušić, Funk Guru, phillipe, Viatori.