Preskočite na glavni sadržaj

Animirani film 'Život s Hermanom H. Rottom' od 14. veljače dostupan besplatno putem Vimea

Chintis Lundgreni Animatsioonistuudio i studio Adriatic Animation ekskluzivno će 14. veljače omogućiti svim zainteresiranima besplatno gledanje animirane ljubavne poslastice 'Život s Hermanom H. Rottom' putem servisa Vimeo.
vrijeme: 14.02.2017.
url: https://vimeo.com/chintislundgren

Kratkometražni estonsko-hrvatski film 'Život s Hermanom H. Rottom' redateljice Chintis Lundgren prikazan je na više od trideset svjetskih festivala, uključujući i znameniti Međunarodni festival animiranog filma u Annecyju te Međunarodni festival animiranog filma u Hirošimi, gdje je nagrađen posebnim priznanjem.
 
Animirane nezgode neurednog štakora-pankera i njegove drage, mačke-buržujke koja mu jednoga dana nepozvana useljava u stan, osvojile su na svojoj domaćoj i međunarodnoj festivalskoj turneji simpatije članova žirija i publike, pa je tako film među ostalim osvojio Oktavijana za najbolji animirani film, nagradu za najbolje ostvarenje u Natjecanju domaćeg filma na Animafestu, nagradu za najbolji kratkometražni film u Motovunu, nagradu publike Festivala Mediteranskog filma Split.
 
Zanimljivo je da su Herman i Mačka likovi animiranog serijala pod nazivom Manivald i Apsint zečevi koji se trenutno nalazi u fazi razvoja. Riječ je o crnohumornom serijalu za odrasle u režiji Chintis Lundgren, prema scenariju koji supotpisuju Chintis Lundgren i Draško Ivezić.

Film će biti dostupan svima za besplatno pregledavanje od 14. veljače na ovoj poveznici

Sve ostale detalje potražite ovdje.

Izvor: HAVC