Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za Dječji filantropski filmski festival (Produžen rok za prijave!)

Misija Dječjeg filantropskog filmskog festivala je predstaviti dječje stvaralaštvo koje putem filma promiče vrijednosti filantropije. Rok za prijavu je 1. ožujka 2017. (Usred velikog broja prijava filmova, Dječji filantropski filmski festival (DFFF) odlučio je produžiti rok slanja filmova do 13.3.2017.!)
prijava: 13.03.2017
url: http://dfff.zamah.hr/

Dječji filantropski filmski festival (DFFF) u svom prvom on-line izdanju rezultat je projekta 'Stvaranje filantropske kulture u Hrvatskoj' koji je sufinanciran iz EU programa IPA. Cilj je predstaviti dječje stvaralaštvo koje putem  filma promiče vrijednosti filantropije i dječjeg sudjelovanja u različitim oblicima pomoći potrebitima.
 
Djeci se želi omogućiti da na kreativan način javnosti predstave područje filantropije te potaknuti škole i razviti stvaralački potencijal djece u osmišljavanju i dokumentiranju dobrih djela. Filmskim dokumentiranjem aktivnog djelovanja u zajednici djeca i mladi mogu biti pozitivan primjer drugim članovima zajednice i na taj način mijenjati sliku društva.
 
Organizator festivala je Zaklada Zamah koja u partnerstvu s Blank_filmskim inkubatorom i Zakladom Slagalica iz Osijeka provodi ovaj projekt.
 
Više informacija i prijavnica mogu se naći na ovoj poveznici, a rok za prijavu filmova je 1. ožujka 2017. godine.
 
Izvor: HAVC