Preskočite na glavni sadržaj

Dodana i treća izvedba mjuzikla 'Cats' u zagrebačkoj Areni

Slavni mjuzikl 'Cats' Andrewa Lloyda Webbera, jedan od najdugovječnijih mjuzikala u povijesti newyorškog Broadwaya, bit će izveden u Areni Zagreb 22. i 23. ožujka, a kako su obje izvedbe rasprodane, dodan je i treći termin – 24. ožujka 2017.
vrijeme: 24.03.2017.
mjesto: Zagreb; Arena Zagreb
url: http://www.catsthemusical.com

'Cats' u Hrvatskoj ruše sve rekorde- u samo mjesec dana od najave gostovanja ovog slavnog mjuzikla, rasprodale su se čak dvije predstave!  Obzirom da je velika potražnja za ulaznicama, promotor ovog događaja ART BG Production je uložio veliki trud da dogovori još jednu i posljednju predstavu. Nova predstava predviđena je za 24. Ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.
 
'Cats', jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu I Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. gdje je igrao rekordnih 21. godinu I skoro 9.000 izvedbi.
Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Broadwayska produkcija je 1983. Osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18. godina.
 
Nakon svjetske premijere, mjuzikl 'Cats' je predstavljen u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika i pogledalo ga je više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta.  Obje originalne produkcije, Londonska i Broadwayska su osvojile Grammy nagradu. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnnyja Mathisa do Liberacea i Barryja Manilowa.
 
Turneja 2016./2017. je organizirana pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera, a u Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG te promovira agencija Outbox.
 
Ulaznice u prodaji od danas, 17. siječnja, na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima .