Preskočite na glavni sadržaj

Revija najtraženijih predstava Zagrebačkog kazališta lutaka

Zagrebačko kazalište lutaka u novu, 2017. godinu ulazi revijom svojih najtraženijih predstava, koja će se održati od 2. do 13. siječnja.
vrijeme: 02.01.2017.
mjesto: Zagreb
url: http://www.zkl.hr
Revija počinje legendarnom predstavom "Ježeva kućica" , a završava "Čarobnjakom iz Oza".U međuvremenu će se izvesti predstave "Zagrebački vremeplovci", "Crvenkapica", "Bambi", "Maca papučarica", "Ivica i Marica", "Palčica", "Godišnja doba", a ulaznice se prodaju "po prazničnoj cijeni" od 20 kuna.

"Svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz predstava Zagrebačkog kazališta lutaka", najavljeno je iz tog kazališta.

"Sakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik", poručuju.

Zagrebačko kazalište lutaka najstarija je i središnja lutkarska kuća u Hrvatskoj, koja već više od šezdeset godina na svoju pozornicu dovodi vrhunske lutkare, domaće i strane dramatičare, cijenjene redatelje. To je najčešće i prvo mjesto na kojemu se djeca susreću sa svijetom kazališta.
 
(Hina)