Preskočite na glavni sadržaj

Bajkomanija u Gradskoj knjižnici Pazin

Gradska knjižnica Pazin već osam godina provodi projekt Bajkomanija u predbožićno vrijeme. Pričaonice u knjižnici te predstave za djecu održat će se ove godine od 19. do 22. prosinca.
vrijeme: 19.12.2016.
mjesto: Spomen dom, Pazin
Za sve ljubitelje bajki, priča, pjesme, plesa, knjiga pripremili smo bogat program. Osim predstava koje izvode polaznici kreativnih radionica u knjižnici, na Bajkomaniji gostuju odgojne skupine iz Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin i to iz Lupoglava, Frndalići (Pazinski Novaki) i Zujalice. Tu su još Točkice mali dječji zbor Društva Naša djeca Pazin,  baletna grupa iz Svetog Petra u Šumi te Bajkopričalica Sandra iz Slavonskog Broda. Družit ćemo se i s Tomicom Šćavina, autoricom slikovnice Krotitelj oblaka. Pjesmom će nas uveseliti 2.B razred GSŠJD s prof. Renatom Pifar Macuka, a po prvi puta gostuju i polaznici tečaja znakovnog jezika. 

Program započinje svakog dana u 18:30 sati, osim u ponedjeljak 19. prosinca kad započinje po dolasku Djeda Mraza u Spomen dom. U organizaciji Društva Naša djeca Pazin 19. prosinca 2016. godine u 16:30 sati na Željezničkom kolodvoru Pazin bit će organiziran doček Djeda te će vesela povorka vlakićem otići u Spomen dom na prvu večer Bajkomanije.

Kao i uvijek, program se odvija u holu Spomen doma, a partner naše Bajkomanije je Društvo Naša djeca Pazin i Pučko otvoreno učilište u Pazinu.