Preskočite na glavni sadržaj

Fotografski natječaj 'Pogled iznutra'

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijalna web platforma za umrežavanje umjetnika, osmislila je fotografski natječaj usmjeren na mlade ljude i njihovu unutarnju stvarnost i svakodnevicu. Natječaj je otvoren do 15. prosinca.
prijava: 15.12.2016
url: http://fictionplaygrounds.com
Potaknuti medijskom podzastupljenošću mladih na našim prostorima i snagom fotografskog medija kolektiv FictionPlayGrounds želi istaknuti važnost reprezentacije mladih osoba unutar medijskog prostora, ali im i dati priliku da ispričaju svoje priče fotografskim portretima.

Želje, stavovi, okupacije i strahovi u su fokusu natječaja, kao i emocije na licima i priče koje se kriju iza pogleda uperenog ili skrivenog od objektiva.
Prijave u obliku aktivistički nastrojenih/umjetničkih fotografskih portreta (jedan ili više), uz kratke popratne koncepte autori/ce šalju na tina.petkovic@fictionplaygrounds.com.

Natječaj je otvoren do 15. prosinca. . Za izabrane radove FictionPlayGrounds će organizirati minimalno jednu izložbu u stvarnom prostoru, a radovi će se u dogovoru s autorima i autoricama, objaviti na službenoj stranici FictionPlayGroundsa te kao zasebna web edicija.
Koja je Vaša priča ? Ispričajte je fotografijom.