Preskočite na glavni sadržaj

Prva Tesla javna razglednica u Zagrebu

U subotu, 3.12. u Zagrebu u 11:00 sati, u Tkalčićevoj 80, postavlja se prva svjetska javna razglednica Tesla-Croatia kojom ispraćamo 2016. godinu u kojoj je svijet obilježio 160. godina od rođenja Nikole Tesle, čovjeka koji je obasjao Zemlju.
vrijeme: 03.12.2016. 11:00
mjesto: Tkalčićevoj 80, Zagreb
 Velikom javnom razglednicom tijekom dana, a sve do 31.12. omogućavamo Zagrepčankama, Zagrepčanima i svim posjetiteljima da iz srca Zagrebu pošalju svoju fotografiju u svijet, sheraju na društvene mreže i pozitivnom Teslinom energijom pošalju pozdrave diljem svijeta. Projekt je realiziran u suradnji sa Pharmacy on Duty u svrhu obogaćivanja turističke ponude Zagreba te poticanja vidljivosti Tesle u Hrvatskoj. Dovoljno je da dođete, pridružite se izuzetno zanimljivoj slici Hrvatske, po prvi puta povezane Nikolom Teslom i potaknete promociju Hrvatske i hrvatskih gradova fotografijom koju sa svojim likom dijelite svojim prijateljima. Hrvatska je zemlja čovjeka koji je obasjao svijet, čovjeka koji je život poklonio napretku čovječanstva i to s područja inovacija, zdravog života i kretanja, higijene i zdrave ishrane. Tesla je čovjek koji je izumio 20. i 21. stoljeće. Uključite se u popularizaciju Tesle i Hrvatske upravo iz srca zagrebačke Tkalče. Zagreb je polazišna točka Tesline turističke rute Hrvatskom a čeka Vas niz iznenađenja, misao za ponijeti te zanimljive nagradne igre. 

Razglednica je mobilna, postavljat će se isključivo tijekom dana te predstavlja popularizaciju Zagreba, Tesle i Hrvatske te je uvod u 2017. godinu u kojoj se upravo u zagrebačkom kazalištu Gavella 24.5. priprema hrvatska premijera kazališne predstave Tesla Anonimus, kreće prva zagrebačka turistička ruta inspirirana Teslom, prva javna premijera 10.7. pred Gradskom skupštinom Grada Zagreba a početkom jeseni 2017. i premijera engleske verzije predstave Tesla Anonimus. Zagreb je polazišna točka i inspirativno ishodište svega onoga što Tesla i Hrvatska znače u turističkom, kulturnom i inovativnom kontekstu.
 
Više o predstavi možete pogledati ovdje.