Preskočite na glavni sadržaj

Music Hackathon

Music Hackathon se održava u subotu 10. prosinca 2016. od 9 do 22 sata, u HUB385 coworking prostoru u Zagrebu, s ciljem pokretanja dijaloga između različitih profesija radi aktivnog sudjelovanja u rješavanju problema glazbene industrije koristeći se tehnologijom na inovativne načine. Prijave su u tijeku.
vrijeme: 10.12.2016.
prijava: 07.12.2016
mjesto: Zagreb
url: http://www.muzika.hr

Prihvati izazov i inoviraj! Budi dio Music Hackathona, te u 13 sati predanog rada u šarolikom timu iznjedri najbolja rješenja za probleme u glazbenoj industriji koji svima zadaju glavobolju.

Ovaj hackathon, u organizaciji portala Muzika.hr te Hrvatskim društvom skladatelja, Deezerom, HUB385 i Iskonom kao partnerima, ima za cilj pokrenuti dijalog između različitih profesija radi aktivnog sudjelovanja u rješavanju problema glazbene industrije koristeći se tehnologijom na inovativne načine.

Music Hackathon se održava u subotu 10. prosinca od 9 do 22 sata, u HUB385 coworking prostoru u Zagrebu.

Ako si profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji poput developera, dizajnera, kreatora strategija, growth hackera, producenata, business developera, content creatora – prijavi se na obrascu. Možeš se prijaviti kao dio tima ili individualno.

Rok za prijavu je srijeda 7. prosinca 2016.

www.muzika.hr  |  www.hds.hr