Preskočite na glavni sadržaj

Galerija Laval Nugent - poziv za izlaganje u 2017.

Galerija Laval Nugent objavljuje natječaj za umjetnike ili grupe umjetnika za samostalnu izložbu u salonu Laval Nugent, u okviru godišnjih izložbi predviđenih za 2017. godinu. Natječaj je otvoren do 20. prosinca.
prijava: 20.12.2016
mjesto: Zagreb; Galerija Laval Nugent, Vodnikova 4
url: http://www.galerija-lavalnugent.com
Natječaj je otvoren za sve likovne umjetnike, a u obzir za natječaj dolaze djela u medijima slikarstva, kiparstva, grafike, crteža, umjetničkih instalacija, fotografije, videa i novih medija.

Umjetnici se na natječaj prijavljuju samostalno. Prijavljeni kandidati moraju biti državljani Republike Hrvatske. Stručna komisija će između prispjelih prijava odabrati umjetnika kojem će galerija Laval Nugent organizirati samostalnu izložbu i izdavanje kataloga tijekom jesenskog dijela sezone (od rujna do prosinca 2017., ovisno o dogovoru s umjetnikom)  u prostorima salona Laval Nugent u Zagrebu.

Prijava za natječaj treba sadržavati:
- ime, prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail
- profesionalni životopis (uključujući popis samostalnih i skupnih izložbi)
- naziv projekta
- idejni opis projekta/rada (tekst što i zašto želite izlagati)
- tehnički opis rada (dimenzije, medij, potrebna tehnika)
- popratni materijal (obavezno: fotografije radova ili skice ukoliko radovi još nisu izvedeni, digitalna dokumentacija, audio, video)

Nepotpune i zakašnjele prijave neće se razmatrati. Pobjednika natječaja galerija Laval Nugent objavit će na svojim službenim stanicama i na Facebook stranici galerije Laval Nugent. Priložena dokumentacija neće se vraćati.

Prijave slati na sljedeću adresu:
Salon Laval Nugent,
Vodnikova 4,
HR-10000 Zagreb
ili na sljedeću e-mail adresu:
neven@lavalnugent.com
Prijavu nasloviti: ''Prijava za natječaj za izlaganje'