Preskočite na glavni sadržaj

Afro Swaggs Night Party

Autonomni kulturni centar Attack i Društvo Afrikanaca Hrvatske (D.A.H.) organiziraju Afro Swaggs Night Party u petak, 25. studenog, od 22 sata, u klubu Attack, s ciljem prikupljanja sredstava za rad udruge D.A.H. Ulaz je besplatan, ali će posjetitelji i posjetiteljice biti u mogućnosti ostaviti svoj prilog u donacijskoj kutijici.
vrijeme: 25.11.2016. 22 h
mjesto: Zagreb, Croatia
url: http://www.umjetnicki-paviljon.hr/

Prije glazbenog programa članovi i članice udruge D.A.H. pripremit će za degustaciju različitih afričkih kulinarskih specijalitete od platana. Platana je vrsta banane koja je u latinoameričkoj i afričkoj kuhinji poznata kao „banana za kuhanje“. Koristi se i za slatka i slana jela, često umjesto riže ili krumpira. Degustacija afričke kuhinje bit će od 21 sat.
 
Za glazbeni dio programa zaduženi su Dj Chronum i DJ Nagnifikat, obojica Nigerijci sa zagrebačkom adresom.  Uz njihovu glazbu moći ćete plesati na ritmove afro hip hopa, afro beats-a, reggae tonea i sličnih glazbenih izričaja.
 
Program Afro Swags Night Party u suradnji provode AKC Attack i DAH, dio je više godišnjih programa namijenjenih izbjeglicama i onima koji su za svoj dom odabrali Hrvatsku
 
Društvo Afrikanaca Hrvatske (DAH) djeluje s ciljem pružanja informacija svojim članovima/cama  o mogućnosti i prakticiranju prava, mogućnosti sudjelovanja i aktivnog uključivanja u društvo u Republici Hrvatskoj. DAH se zalaže za socijalnu inkluziju grupa, pojedinaca i pojedinki iz Afrike koji/e su svoj dom našli/e u Hrvatskoj, s ciljem sprečavanja izolacije, socijalne isključenosti i rasizma.
 
Program financijski podržavaju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i zaklada Kultura nova.