Preskočite na glavni sadržaj

Škrabica: nastupa Letarg (Bruno Antolić)

U četvrtak, 17. studenog, u 20,30 sati, u sklopu glazbenog programa Škrabica u klubu Booksa nastupit će mladi kantautor Bruno Antolić iz koprivničkog benda Letarg. Ulaz na koncert je besplatan, a svi dobrovoljni novčani prilozi koji se prikupe u škrabici idu izvođaču!
vrijeme: 17.11.2016. 20,30 h
mjesto: Zagreb; KK Booksa, Martićeva 14d
url: http://booksa.hr/

Letarg je dosad objavio dva albuma koji plešu po finoj liniji između popa i rocka i istovremeno su melankolični i energični. Posljednji album Faze budnih sanjara svojevrsna je glazbena preslika prekida veze gdje svaka pjesma predstavlja jednu fazu prekida veze, od zavaravanja do oslobađanja. Ovoga puta neće nastupiti cijeli bend, već samo Bruno Antolić. Njegov nastup u programu Škrabica prilika je da svi zainteresirani čuju kako ova glazba zvuči u akustičnom izdanju gdje intimna komponenta pjesama posebno dolazi do izražaja.
 
Glazbeni program Škrabica u klubu Booksa provodi se već šestu godinu, a pokretači su mu bili Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani. Od proljeća 2012. do početka ove godine Škrabicu je uređivao blues glazbenik Adam Semijalac (Bebe Na Vole), a danas to čini mladi pisac, novinar i glazbeni kritičar Andrija Škare.
 
Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.