Preskočite na glavni sadržaj

Književna večer s Meritom Arslani

U srijedu 9.11.2016. u 18.00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se književna večer s Meritom Arslani, dobitnicom Kikolopa za debitantsku knjigu godine, roman 'Anđeli će samo zaspati'.
vrijeme: 09.11.2016. 18:00
mjesto: Čitaonica tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica
Nakon tog naslova objavljuje još dva – „Probudi me kad prođe“ i „Pouzdan izvor“ koji su isto jako dobro prihvaćeni kod publike, ali i književne javnosti. Prva dva romana autorice možemo okarakterizirati kao psihološke drame o međuljudskim odnosima dok je posljednji kriminalistički roman. U sva tri romana autorica piše stilom koji tjera na čitanje, a radnja ne dopušta da se knjiga ispusti iz ruku.

Merita Arslani rođena je 1974. godine u Zadru, a nekoliko godina je živjela i radila u Londonu, gdje je završila studij novinarstva na London School of Journalism. Po povratku iz Velike Britanije počinje raditi kao novinarka Slobodne Dalmacije, a potom na Gradskoj televiziji Zadar, gdje uređuje informativni program i pokreće emisiju o kulturi „Suglasja“. Prelaskom u Zagreb 2003. godine počinje raditi u Jutarnjem listu, gdje piše o različitim temama, radi intervjue i piše reportaže iz cijelog svijeta.