Preskočite na glavni sadržaj

Radionica akrobatike i break dance-a s berlinskom skupinom Battle Beasts u Splitu

ROOM 100 poziva zainteresirane na vikend radionicu akrobatike i break dancea s berlinskom skupinom Battle Beasts 22. i 23. listopada u HALI 100.
vrijeme: 22.10.2016. 15-18 h
mjesto: Split; HALA 100 (zgrada pogona Slobodne Dalmacije), Hrvatske ratne mornarice 4
url: http://www.room100.org

Jedinstvena prilika za intenzivno druženje sa iskusnim akrobatima i plesačima i stjecanja novih znanja o: akrobatici (stojevi, stojevi na jednoj ruci, stojevi na stickovima), akrobatici u parovima (razne piramide) i break danceu (powermovesi i razni freezevi).
 
Battle Beasts grupu čine Rudi Ueberall i Rainer Launer, a iza sebe imaju čitavi izvedbi u varijateima i cirkusima - Chamaleon (Berlin), Apollo (Dusseldorf), GOP (Hannover, Essen, Bad Oeynhausen), Le plus grand cabaret du Monde (Pariz), Circolo (Freiburg), Nationaltheater (Gana)... i korporativnim eventima za BMW, Pumu, Fifu, Porsche, Renault...

Ova vikend radionica namijenjena je cirkuskim i plesnim umjetnicima, gimnastičarima te ljubiteljima crossfita, parkoura i streetworkouta koji žele proširiti svoja znanja i iskustva u akrobatici i break danceu. Radionica je prilagođena i početnicima koji će proći kroz osnove akrobatike i jednostavnije vježbe dok one spremnije čeka zahtjevniji set vježbi i tehnika.
 
Raspored:
22.10. 15:00 - 18:00
23.10. 15:00 - 18:00
 
Cijena radionice je 120 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen.
 
Više informacija u inboxu Facebook stranice organizatora i na broju 099 668 1189.
 
Radionica je dio festivala nezavisne kulture i umjetnosti Platformat u organizaciji partnerskih udruga Platforme Doma mladih koji se realizira uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Rad ROOM 100 u 2016. godini podržava Zaklada Kultura nova, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Split.