Preskočite na glavni sadržaj

Erotic Biljan and his Heretics promoviraju album u KSET-u

U sklopu 40. rođendana kluba KSET, garažni rokeri Erotic Biljan and His Heretics će koncertom proslaviti izlazak ploče 'The Devil Stole My Record' (Dirty Old Label/Dancing Bear). EB&HH su u KSET-u promovirali i prva dva albuma, a 6. listopada napravit će to i sa svojim prvim vinilom.
vrijeme: 06.10.2016.
mjesto: Zagreb; KSET, Unska 3
url: https://www.kset.org/

LP „The Devil Stole My Record“ objavljen je sredinom ove godine i odmah je popraćen izrazito pozitivnim recenzijama koje gotovo suglasno naglašavaju da je bend na snimci zadržao spontanost, istaknuo sviračku spremu te uspio uhvatiti svoju nevjerojatnu energiju i prenijeti je na nosač zvuka.
 
Album je snimljen u svega šest sati, a objavljen je u limitiranoj količini na raznobojnim vinilima koje će uz ostale memorabilije benda biti moguće nabaviti prije i poslije koncerta u KSET-u.
 
Odličan dizajn albuma potpisuje etablirani „garage“ umjetnik Zvonimir Haramija Hans.
 
Hereticima će kao predgrupa nastupiti njihov kolega Iggy a.k.a. HARP EXPLOSION - Thee One Man Band, koji je gostovao na njihovom prošlom albumu, a trenutno je član Discipline Kičme.
 
Cijena ulaznice iznosit će 20 kn u pretprodaji i 30 kn na ulazu, a karte možete nabaviti od 12.9. u KSET¬u. Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.