Preskočite na glavni sadržaj

Premijere pričaonice 'Tri praščića' u GKL-u Split

Pričaonica 'Tri praščića', prva ovosezonska premijera Gradskog kazališta lutaka Split, bit će izvedena u subotu, 24. rujna, u 18 sati. Predstava je nastala prema konceptu i u režiji Teatra Poco Loco (Maja Katić, Renata Carola Gatica, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić), a u izvedbi ansambla GKL-a Split.
vrijeme: 24.09.2016. 18 h
mjesto: Split; Gradsko kazalište lutaka Split, Tončićeva 1
url: http://www.gkl-split.hr/

GKL Split i Teatar Poco Loco udružili su snage kako bi vam ispričali poznatu priču o tri praščića. Ona govori o strpljivosti, upornosti i predanosti, bezvremenskim vrijednostima koje će najmlađoj publici prenijeti naši glumci pripovjedači. To će uraditi kroz specifičan način izlaganja bajke u kojem je uz riječi jednako važna glazba, baš ako i sudjelovanje djece iz publike.

Autor glazbe je Franjo Stojaković, songove potpisuje Zrinka Kušević, a ilustracije na grafoskopu Luka Duplančić .

Izvođači su Milana Buzolić-Vučica, Ivan Medić, Branimir Rakić, Milena Blažanović (ilustracije na grafoskopu) i Ivana Bandalo (klarinet).

Nakon premijere, pričaonica „Tri praščića “ igra u subotu 1. listopada u 10.00  i 11.30 sati, a ulaznice se mogu rezervirati telefonom 021/395 968 i kupiti na blagajni kazališta u Tončićevoj 1.