Preskočite na glavni sadržaj

Zmajevo gnijezdo otvara vrata nove kazališne sezone

Mala scena i Zmajevo gnijezdo danas otvaraju svoja vrata nove i drugačije kazališne sezone na Medveščaku 2, a samo ovog vikenda posjetitelje očekuje čak 6 izvedbi.
vrijeme: 02.09.2016.
mjesto: Zagreb; Kazalište Mala scena, Medveščak 2
url: https://www.facebook.com/zmajevognijezdozg/

Nakon uspješne kampanje u kojoj su građani donirali za izgradnju Zmajevog gnijezda, prvog hrvatskog kazališnog klastera za djecu – počele se prve predstave u novoj, zajedničkoj, sezoni. Samo ovog vikenda, od 2. do 4. rujna, za djecu su pripremili šest izvedbi, odnosno tri naslova!
 
Kako osnivači Male scene sele u Kinu, ovog će vikenda Ivica Šimić i Vitomira Lončar odigrati posljednje izvedbe nekih naslova.
 
Predstava "Priča o svjetlu“ (1,5+), posljednji će put s Ivicom Šimićem igrati još samo u petak u 18 sati te u subotu u 10 i 11:30 sati. Predstava za djecu koja već 30 godina igra u istoj glumačkoj postavi, s Vitomirom Lončar i Ivicom Šimićem, "Kraljevna na zrnu graška" (3+) posljednju će izvedbu odigrati ove subote u 17 sati!
 
U nedjelju u 10 i 11 sati na rasporedu je predstava "Znakovi za najmanje" (3+) u izvedbi kazališta Smješko, a ulaz je besplatan!
 
Rezervirajte svoje ulaznice telefonski na 4683352 ili 4683373.
 
U rujnu nas još očekuju i tri premijere
 
Naslov, za mlade od 10 godina naviše i odrasle, "Sportski život letećeg Martina" Dubravka Jelačića Bužimskog u režiji Ivice Šimića, koju izvodi Mala scena, praizvedbu će održati 8. rujna u 19 sat.
 
Predstava nastala u suradnji Teatra Puna kuća i Lutkovnog gledališča Maribor "Coprnica Dragica - Priča o Zagrebu nekad" premijeru u Hrvatskoj imat će 25. rujna u 11 sati.
 
"Crna Petra" Lane Šarić, klaunska neverbalna predstava za djecu od 4 godine naviše nastala u suradnji Triko cirkus Teatra i Male scene koju režira poznata francuska redateljica Lee Delong...