Preskočite na glavni sadržaj

Najbolji filmovi 14. LFF prikazat će se u Ičićima

Nagrađeni dokumentarci s 14. Liburnia film festivala, održanog prošlog tjedna na Ljetnoj pozornici u Opatiji prikazat će se na Danima Ičića u četvrtak navečer, na mjestu na kojem se Liburnia film festival odvijao proteklih 13 godina, objavili su organizatori festivala.
vrijeme: 01.09.2016.
mjesto: Ičići
url: http://www.liburniafilmfestival.com/

U cjelovečernjem programu gledatelji će moći besplatno pogledati filmove "Dum Spiro Spero" Pere Kvesića, pobjednički film festivala, "Kratki obiteljski film" Igora Bezinovića, dobitnika nagrade za najbolji regionalni film te filmove "Turizam!" Tonćija Gaćine i "Iza lica zrcala" Katarine Zrinke Matijević.
 
Za rad na filmu "Turizam!" Jan Klemsche je proglašen najboljim montažerom 14. LFF-a, a Tonći Gaćina je na nedavno održanom DokuFestu u Prizrenu dobio nagradu za najboljeg nadolazećeg mladog filmaša. Redateljica filma "Iza lica zrcala" na proteklom Liburnia film festivalu Katarina Zrinka Matijević primila je posebno priznanje žirija, Vjeran Hrpka proglašen je najboljim snimateljem, a Vesna Biljana Pušić i Ivan Zelić nagrađeni su kao najbolji dizajneri zvuka.
 
LFF organizira projekciju u suradnji s Mjesnim odborom Ičića, kao dijelu Grada Opatije te u partnerstvu s mrežom Clubture uz podršku Primorsko-goranske županije. (Hina)