Preskočite na glavni sadržaj

SAWA Festival u Županji

Kako ne bi prekinuli tradiciju, SAWA ekipa iz Županje ipak organizira ove godine klupsku verziju festivala i to ovog vikenda, 15. i 16.7.2016. Ukupno će nastupiti 10 bendova, uključujući i goste iz Meksika, Francuske i Italije, ali planiran je i razni šarolik program, od kojeg mnogi nisu ni bili izvedivi u izdanju festivala na otvorenom.
vrijeme: 15.07.2016.
mjesto: Županja
url: http://www.sickasweare.com/2016/

Iako će većini nedostajati zelenilo i druženje u prirodi uz hardcore punk glazbu - ono što sigurno neće nedostajati jesu komarci. Od tuda proizlazi i ovogodišnji slogan festivala - "Fuck Mosquitoes
 
Bendovi koji će nastupiti na ovogodišnjem klupskom SAWA izdanju su: Doble D (Distrito Federal, MX), Nailed In (Zagreb, HR), Shin (Zagreb, HR), Replicunts (Beograd, RS), Proslov (Županja, HR), Fight Back (Požega, HR), Lazarath (Novi Sad, RS), Fake Off (Lille, FR), Disbaja (Zagreb, HR) i Uragano (Sanremo, IT). Ulaz je i dalje na donacije s kojima možete na direktan način podržati rad ovog festivala i organizacije.
 
Od popratnih programa izdvajamo izložbu festivalskih SAWA fotografija (Branko Galičić), video projekcije festivalskog materijala, graffiti i skate session, razne distribucije bendova i udruga, te nezaboravan provod i after party zezanja nakon samog koncerta koji će se održati u MKC Županja.
 
Dobre glazbe i druženja sigurno tradicionalno neće nedostajati kada je u pitanju Sick As We Are u Županji, bilo da je riječ o zatvorenom ili otvorenom prostoru - stoga rezervirajte ovaj vikend za izvrstan regionalni punk provod.

Facebook event