Preskočite na glavni sadržaj

Ljetna filmska radionica u kinu 'Tuškanac'

Ljetna filmska radionica u kinu 'Tuškanac' održat će se od 13. do 17. lipnja u jutarnjim satima i to za djecu i mlade od 12 do 16 godina, a bit će posvećena izradi eksperimentalnog filma. Radionicu će voditi Magda Mas, studentica Glazbene akademije i Marinko Marinkić, student ADU-i smjer kamera i snimanje. Zainteresirani se mogu prijaviti do 8. lipnja 2016.!
vrijeme: 13.06.2016.
prijava: 08.06.2016
mjesto: Zagreb; Kino Tuškanac, Tuškanac 1
url: http://www.hfs.hr

S intencijom ponude edukativno – kreativnih sadržaja Hrvatski filmski savez, koji za cilj imaju razvoj medijske pismenosti, u kinu 'Tuškanac' se održavaju radionice za djecu i mlade i to tijekom školskih praznika (zimskih, proljetnih i ljetnih). Filmske i videoradionice su zamišljene kao splet teorijskog i praktičnog rada s mnoštvo filmskih primjera i rada na terenu, gdje se često granica između mentora i učenika miče i jedni uče od drugih. Nakon održane zimske i proljetne radionice, očekuje nas ljetno izdanje.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 8. lipnja i to putem e-maila hselec@gmail.com ili putem mobitela na broj 091/798-0858 – Hrvoje Selec.
 
Sve nastale filmove s ovogodišnjih radionica zainteresirani će moći vidjeti u kinu Tuškanac 18. lipnja (subota). Radionice financijski podržavaju HAVC i HZTK.