Preskočite na glavni sadržaj

11. Fotosofia - natječaj za polaznike seminara

Otvoren je natječaj za polaznike jedanaeste sezone Fotosofije, besplatnog sedmodnevnog seminara za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke. Rok za prijavu je 11. svibnja 2016.
vrijeme: 12.06.2016.
prijava: 11.05.2016
mjesto: Terme Tuhelj
url: http://www.fotosofia.info/

I ove godine će petnaestero odabranih dobiti priliku za nadgradnju fotoznanja, kreativnosti i iskustva, te za promociju svog rada i povezivanje s onima koji im mogu biti od pomoći u bavljenju fotografijom.

Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj na jedanaestu Fotosofiju dovodi Javiera Salasa, poznatog španjolskog celebrity i modnog fotografa, koji će uz prikaz izbora svojih radova 17. lipnja održati predavanje 'Portret kao zbližavanje s poznatim osobama'. Ulaz na predavanje bit će slobodan, a zainteresirani će se moći prijaviti da im gost-predavač dan kasnije prokomentira portfolio.

Seminaristi će i sami imati priliku steći iskustvo snimanja poznatih kroz temu 'Celebrity portret' u čijoj su realizaciji proteklih godina pomogla mnoga poznata imena - Rene Bitorajac, Zuhra, Gile iz Električnog orgazma, Zoran Predin, Barbara Kolar, Natko Zrnčić Dim...

Na službenoj stranici Fotosofije bit će dostupne i informacije o Javier Salasovom predavanju i načinu prijava za njegov portfolio review, te ostalim aktivnostima na koje će publici ulaz biti slobodan.

Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2016., a seminar će se održati od 12. do 19. lipnja 2016. u Termama Tuhelj.

Uvjeti natječaja