Preskočite na glavni sadržaj

Suradnje, transdisciplinarnost i glazba u prostoru InqInc. u Osijeku

Format C, neprofitna umjetnička organizacija iz Osijeka poziva da u nadolazećem mjesecu posjetite multimedijalni program s temom avangardnog autorskog glazbenog stvaralaštva, sudjelujete u radionicama klasične i digitalne umjetnosti, posjetite izložbu na temu NEVIDLJIVE umjetnosti i priključite se u početnim istraživačkim sastancima na temu 'krađe' ZNANJA.
vrijeme: 01.04.2016.
mjesto: Osijek
url: www.formatc.hr
Organizatori podsjećaju i na program OPEN CALL, koji je otvoren tijekom cijele 2016. godine, te poziv na sudjelovanje u umjetničkom istraživanju HIPOTETSKE SKULPTURE - virtualni krajolici.

Svi programi su besplatni i otvorenog tipa.

Detaljan raspored događanja dostupan je na stranici prostora Inquiry Inc..
 
a/a/a/v :
Projekcije i slušaonice sa područja umjetničkog medijskog stvaralaštva. Program se u travnju ostvaruje kroz suradnju sa udrugom Phonogram. Prve glazbene brojeve možete čuti već 10.4.!
[ formatc.hr/inqinc/play ]

edu program [klasični mediji u umjetnosti] :
Osnovni materijal je osiguran, a ukoliko imate neki specifičan cilj/želju, ponesite svoju opremu i/ili dođite na savjetovanje. Radionice su besplatne i bilo koja tehnika i ideja su dobrodošle!
kiparstvo - 8.4. i 30.4. [ formatc.hr/inqinc/kiparstvo#04 ]
crtanje - 9.4. i 29.4. [ formatc.hr/inqinc/crtanje#04 ]

Edu program [računalna kultura u umjetnosti] :
Ovoga mjeseca na rasporedu je MOOC : praćenje on-line tečaja s temom pretraživanja i istraživanja [ www.formatc.hr/inqinc/MOOC ]

free_art_-_source : izložbeni / prezentacijski program
Drugo u nizu događanja koja tematiziraju individualne prakse autora u području free (besplatne i slobodne), odnosno pristupačne umjetnosti i digitalne kulture.
Po otvorenom međunarodnom pozivu u prostoru InqInc. 24. i 25.4. priređujemo izložbu estetičnoga kôda.
Prijavi se za sudjelovanje na izložbi. [ info : www.formatc.hr/free_art_-_source ]

ZNANJE : edukacijski / čitalački program
DIWO edukacijski čitalački program koji kroz čitalačke večeri (knjige i mrežni izvori), praćenje lokalnih i internetskih edukativnih simpozija i sl., te bilježenje (fizičko i on-line) tematizira aproprijaciju i implementaciju interdisciplinarnih strategija stjecanja i podjele znanja iz raznih područja - u kulturni sektor.
Prijavi se u radnu grupu i daj svoj doprinos kulturi. [ www.formatc.hr/precog ]