Preskočite na glavni sadržaj

Knjiga svaki dan - foto natječaj

Ja sam knjiga - stopi se s naslovnicom, poistovjeti se s likom - tema je foto natječaja Gradske knjižnice Požega, koji je otvoren do 1. travnja.
prijava: 01.04.2016
url: http://www.gkpz.hr
Snimite fotografiju koja odgovara temi i sudjelujte u izboru za vrijedne nagrade i sudjelovanje na izložbi koja će biti otvorena za Noć knjige, 22. travnja 2016.  Fotografije trebaju prikazati interakciju čovjeka i knjige. Fotografije mogu prikazivati način kako se čitač stapa sa slikom naslovnice knjige ili mogu prikazivati kretivan način kako se čitač poistovjećuje s likom iz knjige uz uvjet da su na fotografiji i čovjek i knjiga.

Fotografije pristigle na natječaj vrednovat će povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Snježa Mekić Delić (slikarica), Magdalena Došen (prof. likovne umjetnosti) i Aleksandra Pavlović kao predstavnica organizatora. Autore triju najboljih fotografija čekaju vrijedne nagrade. U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.

Uz to, Povjerenstvo će odabrati fotografije koje će organizator prirediti i postaviti za izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige 2016., 22. travnja, u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje. U Noći knjige se tradicionalno očekuje velik broj posjetitelja u požeškoj Gradskoj knjižnici.

Više informacija na  www.gkpz.hr/foto-natjecaj ili na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Požega.