Preskočite na glavni sadržaj

Bombardiranje: Sitna proza 2

U petak, 20. studenoga, u 19 sati, u klubu Booksa, održava se događanje naziva Bombardiranje: Sitna proza 2 (svijet oko puta), autora Davora Schunka.
vrijeme: 20.11.2015. 19,00
mjesto: Zagreb; Booksa, Martićeva 14d
url: http://www.booksa.hr
Prvi dio ovog 'kolažnog projekta', Sitna proza, rezultirao je odličnim reakcijama čitateljstva pa je bilo za očekivati da će uslijediti nastavak i to u biblioteci „radna bilježnica" naklade Semafora. Radi se o sveskama/radnim bilježnicama u kojima Davor Schunk - crtač, dizajner, fotograf, filmaš, animator, pjesnik – objedinjuje sliku (stripovsku vinjetu), poeziju i prozu.

Ovakvim se pristupom Schunk približio sve popularnijem žanru grafičke novele, no kod njega se ne radi o kompaktnoj fabuli, već o raznovrsnim tekstualnim formama popraćenih ilustracijom. Njemu će se u 'bombardiranju' posjetitelja Sitnom prozom 2 u Booksi pridružiti pisac i urednik Robert Mlinarec, spicateljica za djecu i vlasnica naklade Semafora Silvija Šesto te akademski slikar i profesor na Akademiji likovnih umjetnosti Siniša Reberski. Ova 'radna bilježnica' bit će dostupna posjetiteljima događanja po sniženoj cijeni.