Preskočite na glavni sadržaj

Postani Nucomer i zasviraj na 11. Illectricity festivalu

Illectricity organizira Nucomers natječaj koji traje do petka, 13. studenog, a pobjednici odabrani među mladim neafirmiranim DJ-evima i producentima imaju priliku nastupiti na završnoj večeri festivala.
prijava: 13.11.2015
url: http://www.facebook.com/illectricity

Illectricity Festivala, jedini zagrebački audio-vizualni festival, i jedan od najznačajnijih glazbenih događaja u godini u 11. izdanju nastavit će tradiciju spajanja glazbe i edukacije i tako obilježiti zagrebačku zimu.

Illectricity je ujedno i projekt koji potiče mlade da se bave glazbom, a daje im i priliku za nastupanje, a u tijeku je Nucomers natječaj, jedan od najvažnijih dijelova festivala. Iskusno uho organizatora, CFSN DJ-eva, svake godine osigura mladim talentima mjesto za svirku i pokazivanje vještina te odskočnu dasku za daljnju karijeru organiziranjem Nucomers natječaja.

Ako si DJ ili produciraš bilo koju varijaciju elektroničke glazbe, s naglaskom na inovativnost, svestranost i kreativnost te još nisi nastupio kao DJ/live act na većim projektima, niti službeno izdao svoju glazbu na poznatijoj glazbenoj etiketi, pošalji svoje materijale na illectricity@gmail.com. Prijava na Nucomers natječaj treba sadržavati linkove na vašu glazbu, biografiju, ime i prezime, godine starosti, e-mail adresu, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ ili live act). Prijave traju do petka 13. studenog, a pobjednik će nastupiti na ovogodišnjem Illectricity festivalu.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na Illectricity Facebook stranici

Kao zagrijavanje za festival program CFSN DJs predstavit će nadolazeći, jedanaesti Illectricity, a u petak 13. studenog u zagrebačkom Sirupu CFSN DJs ekipa ugostit će Herzela koji će nastupiti uživo. Čest gost berlinskih underground klubova, Herzel je zasigurno jedan od najinspirativnijih projekata regionalne techno/acid/post dubstep scene. Sve počinje u 01 sat, a ulaz je 35 kuna do 1:30, 45 kuna nakon. Kasnije se program nastavlja u Swanky Monkey Gardenu uz CFSN DJ-eve, goste među kojima su Arsen Pavešić, Viatori, Bronski, Digitron Sound, Kiwi in Space, Mate Čeko uz besplatan ulaz, a program traje sve to do 01 sat ujutro.

Ovogodišnji Illectricity Festivala, jedini zagrebački audio-vizualni festival, na rasporedu je od 4. do 12. prosinca na više lokacija u Zagrebu. Organizator je Confusion, Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti.