Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za sudjelovanje na 6. artOmat-u

artOmat poziva sve kreativce da se prijave na natječaj za sudjelovanje na izložbeno-prodajnom programu 6. artOmat-a, koji će se održati u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, od 16. do 23. prosinca 2015. godine. Natječaj je otvoren do 31. listopada.
vrijeme: 16.12.2015.
prijava: 31.10.2015
mjesto: Zagreb; Dom hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16
url: http://www.hdlu.hr
Od samih početaka artOmat afirmira različite kategorije kreativnog izražavanja te valorizira izuzetnu kreativnost, likovni izričaj, umjetničke vještine, dizajnerska originalna te inovativna rješenja, koja rezultiraju statistički rijetkim, individualiziranim i originalnim proizvodima. Kao kreativna platforma, artOmat se strukturira kao dijalog, koji spaja različite kreativce i širu javnost, istovremeno afirmirajući personalni odnos između autora s jedne i publike s druge strane.

Povezujući različite dionike kreativne scene, artOmat afirmira heterogene aspekte kreativnog izražavanja kroz izložbeno-prodajni program na kojem se predstavlja preko 70 različitih autora, umjetnika, dizajnera i sl. iz Hrvatske i šire regije.

Natječaj je otvoren do 31. listopada 2015., a postupak prijave i ostale odrednice natječaja detaljno su objašnjene OVDJE.