Preskočite na glavni sadržaj

Izložba Ane Barbić Katičić i Zdravka Pala

U Galeriji Vladimir Filakovac, danas, 12. listopada, u 19 sati, otvara se izložba akademskih slikara Ane Barbić Katičić i Zdravka Pala. Izložba se može razgledati do 29. listopada.
vrijeme: 12.10.2015. 19,00
mjesto: Zagreb; Galerija Vladimir Filakovac, Dubrava 51 a
url: http://www.ns-dubrava.hr
Ana Barbić Katičić rođena je 1971. u Zagrebu. Diplomirala je pravo na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1995. godine, a slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u klasi prof. Igora Rončevića, 2002. godine. Studijski je boravila u Parizu, La Cité international des arts, 2006. i 2009. godine. Izlagala je na više samostalnih i skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Bavi se i dizajnom interijera, ilustriranjem knjiga, plakata, te likovno-pedagoškim radom. Član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika.

Zdravko Pal rođen je 1976. u Daruvaru. Godine 2002. diplomirao je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u klasi prof. Igora Rončevića. Izlagao je na više samostalnih i skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Uz slikarstvo bavi se i scenografijom. Živi i radi u Zagrebu.