Preskočite na glavni sadržaj

STIFF gostuje u Pulskoj filmskoj tvornici

U iščekivanju sljedećeg izdanja STIFF-a (Studentski Internacionalni Filmski Festival) koji će se održati u Rijeci od 1. do 3. listopada u Art-Kinu Croatia, festival u četvrtak, 24. rujna, časti pulsku publiku izborom najboljih filmova s prošlogodišnjeg izdanja. Dvosatna filmska poslastica 'STIFF On The Road' uz šest nagrađenih filmova donosi i Audience Picks – tri filma koja su osvojila riječku publiku.
vrijeme: 24.09.2015.
mjesto: Pula; Klub Pulske filmske tvornice, Stiglicheva 12
url: http://www.facebook.com/pulskafilmskatvornica

Studentski Internacionalni Filmski Festival (STIFF) pokrenut je u produkciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci (SKC), te organiziran u suradnji s udrugom Filmaktiv, a cilj mu je predstaviti studentima i lokalnoj publici najbolje od svjetske studentske filmske produkcije. Dugoročni cilj STIFFa je ojačati lokalnu filmsku i video industriju pružajući uvid u rad međunarodnih studentskih produkcija, potaknuti razvoj novih ideja, te razviti međunarodnu suradnju u polju medijske produkcije.

Sljedeća stanica 'STIFF On The Road' je Pulska filmska tvornica, gdje će publika u četvrtak, 24. rujna, moći uživati u studentskim filmovima pristiglim iz raznih dijelova svijeta.

Pulska filmska tvornica je udruga koja stvara i podržava filmske autore te svojim znanjem uobličava njihove ideje. U njihovom Klubu svakodnevno se okupljaju filmski entuzijasti koji u poticajnom ambijentu razmjenjuju iskustva i ideje te razvijaju projekte za koje na raspolaganju imaju svu potrebnu logističku i tehničku potporu.

Više informacija o sljedećem izdanju STIFF-a potražite na službenim stranicama, te na Facebooku ili Twitteru.

Izvor: HAVC