Preskočite na glavni sadržaj

GEMS 2015. u Popovači

Četvrtu godinu za redom, mladi Popovače i Kutine organiziraju mini festival GEMS i najavljuju još jedan spektakularan audiovizualni show uz nastupe poznatih DJ-a. Ovogodišnje izdanje festivala održat će se u Popovači u subotu, 22. kolovoza 2015.
vrijeme: 22.08.2015.
mjesto: Popovača
url: http://www.popovaca.hr/gems

Line-up:

Felver (Stereotip)

Marijan Felver (Stereotip) organizira nevjerojatne zabave osmišljene po guštu čak i ortodoksnih rejvera pa je tako u posljednjih pola godine oživio legendarni Tucman i Kino Mosor, a Stereotip zabave slove za najbolje tulume nedjeljom poslijepodne u Zagrebu i Beogradu, a i šire. Kao DJ suvereno vlada zagrebačkom elektronskom plesnom scenom više od desetljeća i čini se kako će tako i ostati.

Virgin Helena

Virgin Helena nije običan DJ. Kao prvi ženski DJ u Hrvatskoj, profesionalno se počela baviti DJ-ingom 1992. Njezin osebujan stil: savršena tehnika miksanja i rad sa harmonijskim strukturama, učinili su da Virgin Helena postane jedan od najtraženijih DJ-a u Europi i preko oceana. Helena koristi komadiće muzike kako bi ispričala priču. Njezini setovi su hipnotički i snažni dok je njezin stil oduvijek bio raznolik, putuje od deep&sexy jazzy housa do oštrih techno beatova. Svoje mjesto je brzo pronašla na internacionalnoj underground party sceni, nastupajući uz neka od najtraženijih imena; Carl Cox, DJ Rush, Tom Novy, Sven Vath, Freestylers, Meat Katie, The Advent, Valentino Kanzyani, Umek, Funk D'Void, Timo Mass, Paul Oakenfold... Klubovi: Ambasada Gavioli (Slo), Flex (A), M47 (HU), Flokati (D), Rachdingue (E), La sala del cel (E), Raum (E), Stone (Moskow,RUS), Red (Monterrey,MEX), Sullivan Room (NY), Tresor (D), Sensor (CH) ... Festivali: Life Ball (A), Jazz Festival Wiesen (A), Love Parade (A,D), Design of Love (Slo), Mayday (H), Hradhouse (CZ), Street Parade (CH), Electronic Festival (Cd del Carmen, Mex), Space Night (Slo), Solar (IT), Fame(A), Hands UP(A), Hypnotic (A)…

Mario Novak (Pitch Vinyl Shop)

U njegovim setovima se može čuti zaista veliki spektar muzike: od disca, funka, housea, pa sve do techna. U setovima koje stvara prenosi ono što mu je najbitnije, a to je da sve mora imati svoju priču, kako u životu, tako i u glazbi koju svira. Mario Novak je i vlasnik Pitch Vinyl Shopa, prve prodavaonice undergronud vinyl ploča u Zagrebu. Uđimo u iznimne house, techno, bas, disco, minimal, dark wawe mondo i extravaganza beatove.

Josip Bajić aka Bronski

Jedan je od sudionika hrvatske klupske scene, na kojoj se profilirao nastupima na partijima u Kutini, iz koje i dolazi, gdje je promocijom i svirkom digao klupsku scenu grada, a potom i nastupima u Rijeci, te rezidenciji u zagrebačkom Sirupu. Kada se nađe iza DJ pulta, zvuk gradi na prepoznatljiv način, gdje je ritmika u prvom planu dok se teme mjenjaju ovisno o prostoru, vremenu i vibeu u kojem svira. Bio to deep, techno ili house priča ima svoj početak, zaplet, rasplet i kraj. Veliki je obožavatelj vinyla sa kojih pretežito i “svira”. Pult je djelio sa imenima poput Italoboyza, Boris Wernera, Andreya Pushkareva, Alexandra Kowalskog, Arila Brikhe, Derek Marina, Steve Parkera itd…

Mario Herjavec aka Herya

Osnivač i rezident Deep’n’Delicious večeri, koje su zadnjih godinu dana postali jedne od najposijećenijih večeri u Zagrebu. Herya je u muzici već preko desetljeća, a njegovi stilovi prešli su kroz brojne žanrove. Lakoća i smirenost kojom vrti sve ove stilove daje osjećaj da se to sve može naučiti za jedan after. Resident je Zagrebačkog kluba Masters i zbija šale na vaš i naš račun!

Organizatori: TZG Popovača i Kreativna udruga mladih Klik od prve