Preskočite na glavni sadržaj

Laboratorij cirkuske umjetnosti u sklopu Cirkobalkane 2015.

Ove godine je u sklopu zagrebačkog dijela programa Cirkobalkane osmišljeno nekoliko radionica koje vode gostujući umjetnici iz trupa My!Laika (Fr), Otradnoie(Esp), Zirkus Frak (Esp) i španjolski butoh majstor Migui MandalaSol-a. Prijave traju do 20. kolovoza 2015.
vrijeme: 22.08.2015.
prijava: 20.08.2015
mjesto: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
url: http://www.sff.ba/

Laboratorij cirkuske umjetnosti kao projekt započeo je krajem 2009. godine u želji da se ostvari kontinuirana edukacija pojedinaca/ki zainteresiranih za cirkuske vještine. Dugoročni cilj bio je postaviti temelje za mogućnost osnivanja učilišta specijaliziranog za cirkusku umjetnost. Temelji za zemlje iz Regije postoje no uz puno poteškoća još uvijek se borimo da takvo učilište bude i ustrojeno.

Laboratorij cirkuske umjetnosti se kroz godine razvijao tako da su uspostavljene dvije smjernice kretanja edukativnih procesa na polju cirkuske umjetnosti i to: edukacija za početnike i edukacija za više stupnjeve cirkuskih vještina.

Osnovne informacije za radionice:

Sve rekvizite i opremu, potrebne za održavanje radionice, omogućiti će Cirkobalkana tim i biti će dostupni i na raspolaganju svim polaznicima/cama. U slučaju da imate svoje rekvizite, osobito za „Umjetnost u zraku“ ponesite ih i gradite materijal pomoću njih.

Broj polaznika/ca za sve radionice je ograničen.

Cijena pojedine radionice: 300 kuna osim radionice “Umjetnost u zraku” koja iznosi 180 kn

Za radionice u Zagrebu prijavite se na: cirkorama@gmail.com najkasnije do 20.08.2015.

Opširnije…