Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljena suradnja Pulskog filmskog festivala i Borova

Startasice s vizualnim identitetom ovogodišnjeg 62. Pulskog filmskog festivala, predstavljene su u petak na konferenciji za novinare u Puli na kojoj su najavljeni i popratni programi, odnosno izložbe i koncerti ovogodišnjega festivala.
vrijeme: 10.07.2015.
mjesto: Pula
url: http://pulafilmfestival.hr/

Predstavljajući novu suradnju festivala s tvornicom Borovo d.d. ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović kazala je kako su time spojena dva prepoznatljiva brenda.

"Povezivanje Borova s nacionalnim festivalom filmske umjetnosti zvjezdani je trenutak za Startas i zato smo u suradnju odlučili ići s modelom pod zvijezdama", istaknuo je voditelj projekta iz Borova Damir Rupčić.

Ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović najavila je da će u sklopu popratnoga programa festivala biti postavljeno pet izložbi. Izložba o filmskoj scenografiji "Graditelj svjetova" održat će se u galeriji C8, izložba "Mija Aleksić - biti glumac" u Srpskom kulturnom centru, izložba fotografija s filmskog seta pod nazivom "Streetkids united II Djevojke iz Rija" u galeriji Makina, "Cinemaniac 2015 - Motovunski video susret" u Multimedijalnom centru Luka, a održat će se i izložba plakata Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna iz Pule "Ideja, poruka, koncept".

Najavila je i otvaranje info punkta u subotu, 11. srpnja, na kojem će se moći kupovati ulaznice za filmske večeri u Areni čija cijena po večeri iznosi 25 kuna.

Zabavni program, u sklopu kojega će nastupiti brojni glazbenici, odvijat će se od 18. do 25. srpnja u zajednici Talijana. (Hina)