Preskočite na glavni sadržaj

Projekt 'Igramo se priče' na sajmu Cross Video Days

Na krosmedijskom sajmu Cross Video Days, koji se 11. i 12. lipnja održava u Parizu, Studio dim će predstaviti svoj projekt animirano igrane TV serije 'Igramo se priče'. Projekt će na sajmu predstaviti producentice Darija Kulenović Gudan i Marina Andree Škop, zajedno sa danskom koproducenticom Nynne Marie Selin Eidnes iz produkcijske kuće First Lady Film.
vrijeme: 11.06.2015.
mjesto: Brazil
url: http://www.cinemaindependentealemao.com/

Od 64 odabrana projekta koja će sudjelovati na sajmu, samo njih 16 imati će priliku predstaviti se pred tisuću profesionalaca iz video i krosmedijske industrije, a 'Igramo se priče' jedan je od njih. Podsjetimo, projekt je dobio potporu HAVC-a za razvoj TV projekata na prvoj TV burzi održanoj 30. lipnja 2014. godine, kao i MEDIA-e za razvoj pojedinačnih projekata, a na Cinekid Junior Coproduction Marketu 2014. godine osvojio je nagradu za najbolji projekt. Projekt je potom predstavljen na Cartoon Forumu (Toulouse, 2014.) te na JCM Cinekid (Amsterdam, 2014.) na kojem je osvojio Nagradu za najbolji projekt, te na Financing Forumu sadržaja za djecu (Malmo, 2015.).

Osim TV formata, u suradnji sa tvrtkom za game development Savannah Interactive Entertainment (Danska) razvija se i mobilna aplikacija koju je podržao Danski filmski institut.

Cross Video Days je dvodnevni događaj koji povezuje producente i kreatore krosmedijskih sadržaja sa sufinancijerima, potencijalnim koproducentima i vodećim europskim televizijama (BBC, Canal+, France Télévisions, ZDF, ARTE, TVE, Fremantle, DR, NTR) i novim platformama.

Izvor: HAVC