Preskočite na glavni sadržaj

Spajalica: Razgovori u Malom salonu

U sklopu 'Spajalice', danas, 4. ožujka, u 18 sati, u riječkom Malom salonu, održava se razgovor s Verom Beate Lauf (Galerija suvremene umjetnosti Leipzig) 'U potrazi za javnim prostorima: Urbane transformacije i revizija modernističke arhitekture u umjetnosti' i Walterom Seidlom (Erste Foundation, Beč) na temu 'Rodne Strategije kao sastavni dio zbirke Kontakt Art'.
vrijeme: 04.03.2015. 18,00
mjesto: Dubai, United Arab Emirates
url: http://gulffilmfest.com/
Sutra, 5. ožujka, u 18 sati, Sanja Stanić (Odsjek za sociologiju, Filozofski fakultet, Split) govori o temi 'Trgovački centar - društvena kontekstualizacija potrošačkog prostora'.

Spajalica se nastavlja na aktualne kulturne prakse vezane uz reaktiviranje javnog i urbanog prostora, a dodatno se bavi nesnalaženjem (pozicioniranjem) čovjeka u socijalno-ekonomskom kretanju svjetskog kapitala. K tome dodajemo i dvojbe vezane uz priželjkivanje bolje budućnosti, kojoj možda vrijedi doskočiti svjesnim preusmjeravanjem želja i potreba pojedinaca.

U programu spajalice, sutra, 5. ožujka, u 19 sati, održava se i susret  s autorima u Malom salonu Kristian Kožul & Damir Žižić, autori izložbe Wonderful Things Will Happen