Preskočite na glavni sadržaj

Blazin' Quartet svira u MM centru

Koncert Blazin' Quarteta, prepoznatog po svom jedinstvenom glazbenom izričaju te nagrađivanog na europskoj jazz sceni, održat će se u nedjelju, 1. ožujka, u MM centru. Početak je u 21 sat.
vrijeme: 01.03.2015. 21 h
mjesto: Belgrade, Serbia
url: http://www.krokodil.rs/

Blazin' Quartet su Christophe Panzani (tenor saksofon, efekti), Michael Rörby (trombon, efekti), Mihail Ivanov (kontrabas) i Srđan Ivanović (bubnjevi, laptop).

Blazin' Quartet je jedan od onih bendova koji ne prihvaća muzičke odnosno žanrovske granice. Na svojevrstan ih način negiraju, pomiču, i u svom glazbenom stvaralaštvu miješaju i koriste sve sto im zvuči dobro kako bi slušatelje poveli na jedinstveno glazbeno ili zvukovno iskustvo. Različiti zemljopisni, ali time i muzički backgroundi članova benda u međusobnoj interferenciji stvaraju zajednički glazbeni jezik; koherentan i specifičan. Svojevrstan jazz izričaj, unutar kojega odsutnost harmonijskog instrumenta otvara još više prostora za elektroničke zvukove i semplove. Iza sebe imaju niz nastupa diljem Europe, Amerike i Azije, među kojima treba svakako istaknuti onaj na North Sea Jazz Festivalu u Rotterdamu, kao i prestižnu nagradu Dutch Jazz Competition i Holland Casino Jazz&Pop Award.

Cijena ulaznice je 30 kn, a možete ih kupiti isključivo na blagajni &TD-a, dva sata prije početka nastupa.


Studentski centar / Kultura promjene