Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na prijavu za edukacijske programe - VisuaLab / EduSplash

Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj - VisuaLab / EduSplash objavila je poziv za uključenje u edukacijske programe u sklopu kojih će polaznici steći teorijska znanja i praktična iskustva u području audio-vizualnih umjetnosti, procesa stvaranja, provedbe, produkcije te naposljetku organizacije i provedbe događanja (koncerata, kazališnih predstava, perfomansa, festivala i sl.). Prijave traju do 10. ožujka 2015.
prijava: 10.03.2015
mjesto: Pula
url: http://www.seasplash-festival.com

Edukacijski programi usmjereni su na 3 glavna tematska područja: zvuk/audio, video/foto/rasvjeta te produkcija/organizacija događanja, a bit će besplatni za sve polaznike.

Pri odabiru edukacijskog programa preporuča se izbor od maksimalno dva edukacijska programa po osobi (jedan primarni, a drugi alternativni ukoliko bude previše polaznika za primarni izbor) s obzirom da će svaki edukacijski program zahtijevati posvećenost i fokusirani rad.

Teorijski dio edukacijskih programa će se odvijati od 16. ožujka do 1. svibnja 2015. (dva dana u tjednu u poslijepodnevnim i večernjim terminima) u Društvenom centru Rojc, a praktični dio od 1. svibnja do 15. kolovoza na raznim lokacijama i događanjima na području grada Pule (Festival Visualia, Seasplash Festival, PUF, Seasplash Summer Club, Slurp!, itd.).

Nakon uspješno završenog teorijskog i praktičnog dijela pojedinog edukacijskog programa polaznici će dobiti priliku predstaviti svoje uratke, stečena znanja i vještine na javnim kulturnim događanjima na području grada Pule u razdoblju od 1. listopada do 1. studenoga 2015. godine.

Opširnije