Preskočite na glavni sadržaj

Novi album i dva koncerta Kawasaki 3P-a

Deveteročlana postava Kawasaki 3P-a će u subotu, 14. veljače, u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) u prodaju pustiti svoj novi studijski album 'Goli zbog pasa', kao i ulaznice za koncert 19. veljače u Malom pogonu te za koncert 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice kulture.
vrijeme: 19.02.2015.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture
url: http://www.kawasaki3p.com/

Izdanje koje će prekinuti dugu ''albumsku'' pauzu Kawasaki 3P-a nosi naslov 'Goli zbog pasa'; pretposljednji studijski album 'Idu Bugari' bend je objavio u travnju 2009. godine.

'Goli zbog pasa' ukupno nosi trinaest pjesama koje predvodi friško lansiran' singl '3problema'.


Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P, svirali su uzduž i popreko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, uspješan album 'Idu Bugari' objavili na vinylu (Dancing Bear Records), a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla 'Jebotext' te 'Loš, zao', pjesmu  koja je u trenutku objave (ljeto 2014. godine) dala naslutiti da se bend ozbiljino latio studijskog posla. Najnoviji singl i video '3Problema' najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma!

Materijali koji će svoje mjesto naći na albumu 'Goli zbog pasa' snimani su uz produkcijsku podršku Puležana Edija Cukerića (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, My Buddy Moose, Gustafi...) u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu.

Broj ulaznica za koncert u Malom pogonu 19. veljače ograničen je na 200 komada. Svaki kupac ulaznice na poklon će dobiti i novi album. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna.

Cijena ulaznica za koncert u Velikom pogonu Tvornice Kulture iznosit će 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Koncert u Velikom pogonu zakazan je za prvi dan proljeća, 21. ožujka.

Kawasaki 3P:
Tomislav Vukelić – Tomfa: vokal
Davor Viduka: Gitara
Mario Borščak : Bas
Demirel Pašalić: Flugerhorn, vokal
Toni Babarović: Gitara
Igor Pavlica: Truba
Stipe Mađor: Truba
Luka Dominik: Truba
Nikola Babić: Bubanj