Preskočite na glavni sadržaj

20. filmska revija mladeži i 8. Four River Film Festival – prijave

20. filmska revija mladeži, nacionalna revija te 8. Four River Film Festival, međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu, ove se godine održavaju od 23. do 27. lipnja u Karlovcu u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kinokluba Karlovac. Rok za prijavu na Reviju je 1. ožujka 2015. (Produženo do 15. ožujka!)
prijava: 15.03.2015
mjesto: Poitiers, France
url: http://festivalacorps.com/

Mladi filmaši još jednom pomiču granice zabave, na test stavljaju umjetničke sposobnosti i izoštravaju sva svoja čula i to na jednoj od najljepših kino dvorana na svijetu – na obalama četiri karlovačke rijeke, svaku večer na drugoj destinaciji. Prošle smo godine imali 365 prijava iz čak 36 zemalja svijeta, 4000 gledatelja i 150 međunarodnih gostiju. Ove brojke govore da su Revija i Festival postali pravi hit među srednjoškolskim filmašima.

Prijave se vrše online na stranici www.hfs.hr!

Cilj je da Karlovac uistinu živi film!

Filmska revija mladeži je centralno mjesto hrvatskog srednjoškolskog filmskog stvaralaštva. 12 godina je mijenjala boravište, a od 2007. godine upisala je svoje prebivalište u Karlovcu. 2008. godine, u sklopu Revije, organizira se i Four River Film Festival, međunarodna inačica, odnosno festival namijenjen srednjoškolskom filmu. Osim kvalitetnog glavnog programa Reviju čini i više nego bogat popratni program na različitim lokacijama - radionice, okrugli stolovi, izleti te nastupi muzičkih bendova. Cilj je da Karlovac uistinu živi film, u svakom smislu te riječi.