Preskočite na glavni sadržaj

M.O.R.T. gostuje u Zagrebu

Sinjska četvorka M.O.R.T. dolazi u utorak, 2. prosinca, na novo izdanje Akustike u Rockmarku, a ujedno će ovim nastupom posjetitelje uvesti u svoj punokrvni električni nastup, koji će održati 5. prosinca u zagrebačkom Vintageu. Početak svirke u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan!
vrijeme: 02.12.2014.
mjesto: Zagreb; Rockmark, Berislavićeva 13
url: http://www.computerarts.co.uk/

Kako kažu na svojoj Facebook stranici, John se dere i grize mikrofon, Zvrk lomi žice na gitari, Kikos ne zna slepat bas, a Mile je naučio ubrzavati ritam. Momci su dio energične punk-blues četvorke M.O.R.T., ujedno i nedavni pobjednici RockOff festivala.

Skupina postoji još od jeseni 2003. godine, s čestim izmjenama članova benda. Od ljeta 2011. započinju s ozbiljnijim radom i čestim nastupima, što uključuje stotine nastupa diljem Hrvatske, BiH i Slovenije. Za uho su zapeli i nastupom u finalu HR Demo kluba 2012., pobjedom na Demofestu u Banjoj Luci i trećem mjestu na WHF-u 2013.

Debitantski demo-album objavljuju 2013. godine, pod nazivom "Vrhunsko dno" i za etiketu Slušaj Najglasnije, a samo godinu dana kasnije potpisuju za Croatia Records te izdaju singlove "Tango", "Pas" i "Meni se skače". Nakon toga je uslijedio i novi studijski album "Odjel za žešće", koji je pokupio odlične kritike. S aktualnog albuma nedavno su predstavili i novi singl – "Nina", s pratećim videospotom: