Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - International Print Triennial Society

International Print Triennial Society (Stowarzyszenie Międzynarodowe Triennale Grafiki - SMTG) organizira jedno od najvažnijih događaja u svijetu grafike – međunarodno trijenale grafike u Krakowu. Radi se o međunarodnom natjecanju u grafici koje uključuje i nove medije, digitalnu, multimedijalnu, intermedijalnu i trodimenzionalnu grafiku. Traženi partneri za projektnu suradnju su muzeji, galerije, udruge zainteresirane za razmjenu izložbi. Prijave su u tijeku!
vrijeme: 07.10.2015.
mjesto: Berlin, Germany
url: http://www.transmediale.de/

SMTG je osnovan 1992. g. kako bi nastavio organizaciju međunarodnog bijenala grafike u Krakowu, događaj koji je započeo još 1966. godine.

Tri su mogućnosti projektne suradnje:

1. Međunarodno trijenale grafike – Krakow 2015. – izložba djela suvremene svjetske grafike koja bi se održavala od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. godine.
2. Međunarodni centar za grafiku – razmjena izložbi međunarodnih suvremenih i eksperimentalnih grafičkih djela između galerije u Krakowu i galerija iz zemalja partnera; vrijeme održavanja: od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. godine.
3. Međunarodno trijenale grafike – Krakow 2018. – program međunarodnih izložbi po Europi s ciljem pronalaska partnera koji su spremni osnovati europsku mrežu grafike: vrijeme održavanja: od 1. siječnja 2018. do 31. prosinca 2019. godine.

Poželjno je da partneri imaju iskustva u sudjelovanju u projektima programa Europske unije.

Vrsta natječaja: Program Europske unije Kreativna Europa (Potprogram Kultura) - Potpora europskim projektima suradnje

Kontakt:
International Print Triennial Society in Krakow (SMTG)
Rynek Glowny 29
31-010 Krakow, Poland
tel. (+ 48 12) 422 19 03
smtg@triennial.cracow.pl
www.triennial.cracow.pl