Preskočite na glavni sadržaj

Ljubavne muke Koka u rekordnom broju kina

Novi, treći nastavak filma o Koku 'Ljubav ili smrt', koji u kina stiže 6. studenog, moći će se pogledati u preko četrdeset kino dvorana diljem Hrvatske. Naime, film s projekcijama istodobno kreće u svim CineStar i Cineplexx multipleksima, ali i u mreži nezavisnih kina.
vrijeme: 06.11.2014.
url: http://www.kinorama.hr

Osim toga, ovaj nastavak Kokovih avantura uz standardne kino lokacije posjetit će i druga mjesta i gradove u kojima redovan kino program ne postoji. Tako u suradnji s projektom Kino Mediteran 'Ljubav ili smrt' krajem studenog kreće na veliku dalmatinsku turneju u sklopu koje će se film prikazivati od Lastova pa sve do Imotskog i Makarske.

Film 'Ljubav ili smrt' režirao je Daniel Kušan, koji je potpisao i prvi film serijala, 'Koka i duhove'. Kušan je za ovaj film napisao i scenarij. Većinu glumačke ekipe Ljubavi ili smrti publika poznaje iz ranijih filmova – Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić glumi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta sestru Maricu, Vanja Markovinović glumi Marijanu, a Filip Mayer Mikija. Novi glumci koji će stati uz bok ovima su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.

Za distribuciju je zadužen 2i Film, produkciju potpisuje Kinorama, a film je financiran sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Izvor: HAVC