Preskočite na glavni sadržaj

21. koncertna sezona VKO-a

Varaždinski komorni orkestar u nedjelju, 26. listopada, s početkom u 19,30 sati, u Velikoj koncertnoj dvorani HNK, otvara 21. sezonu 2014./2015., koncertom na kojem će međunarodno poznati i priznati violinist, Sreten Krstić svirati violinu i imati umjetničko vodstvo.
vrijeme: 26.10.2014. 19,30 h
mjesto: Varaždin; HNK u Varaždinu, Augusta Cesarca 1
url: http://www.vko.hr/

Varaždinski komorni orkestar za ovu sezonu ponovno je pripremio ciklus od 5 vrhunskih koncerata na kojima će ljubitelji klasične glazbe sve do svibnja iduće godine moći uživati u djelima od Mozarta do Brucknera, s time da će drugi koncert, iznimno biti u Varaždinskoj katedrali, uz gostovanje Zbora HRT-a (ostali će biti u Velikoj koncertnoj dvorani). Na prvom koncertu sezone poznati violist prof. Milan Čunko, izvest će solo na violi, a u programu su još; Frano Parać i 'Muzika za gudače', već spomenuti komad W.A. Mozarta- 'Simonia conertante' za violinu, violu i orkestar te F. Mendelssohn – 2. gudački kvintet u B-duru.

Kompletni program i detalje oko programa možete pronaći i na www.vko.hr ili na FB stranici Varaždinski komorni orkestar.