Preskočite na glavni sadržaj

Prva hrvatska hula hoop konvencija

U Samoboru će se od 26. do 28. rujna održati 1. hrvatska hula hoop konvencija, u organizaciji Cirkuske udruge 'Razbibriga'. Osim radionica, na programu su Gala hula hoop show i velik Fire jam koji su otvoreni za sve zainteresirane!
vrijeme: 26.09.2014.
mjesto: Samobor
url: http://www.croatianhoopconvention.weebly.com

Hula hoop konvencija je manifestacija koja se bavi vježbanjem, promoviranjem, proučavanjem i edukacijom svih segmenata rekvizita hula hoop, a kao sredstvo izražavanja koristi se različitim umjetničkim granama kao što su cirkus, ples i ritmička gimnastika. Okuplja i ujedinjuje sve ljubitelje hula hoopa koji direktno utječu na ovu disciplinu te je podižu na kvalitetniji nivo. Ovakve se konvencije redovito održavaju  u državama diljem svijeta, a održavanje takve konvencije u Samoboru,  svrstava grad na svjetsku destinaciju gradova koje nude ovakav oblik kulture te on postaje odredište umjetnika koje uz ostale aktivnosti nudi i cjelovit program zainteresiranoj publici koji se sastoji od:

•    cjelodnevnog radioničkog  programa,
•    Gala hula hoop show-a
•    te velikog Fire jam-a.

Gala Hula hoop Show održat će se 27.09.2014., u 20,30 sati, u Samoborskom kinu. Nastupit će artisti s kratkim točkama, a na čijim radionicama možete sudjelovati tijekom dana na samoj konvenciji. Ovaj događaj prilagođen je svim dobnim uzrastima i otvoren je za sve zainteresirane posjetitelje.

Fire jam je vatreni spektakl koji obilježava završetak konvencije, a koji će se održati 28.09.2014. na otvorenom, ispred prostorija održavanja konvencije u bivšoj vojarni  Taborec. Sudjeluju artisti s vatrenim rekvizitima, pretežno s vatrenim hula hoop-ovima. Show je besplatan i otvoren je sve zainteresirane!

Detaljan program konvencije možete pogledati na: www.croatianhoopconvention.weebly.com