Preskočite na glavni sadržaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Chamber Orchestra of Siero

Kulturna organizacija OCAS: Chamber Orchestra of Siero poziva sve zainteresirane da se prijave za suradnju na projektu na području glazbe i plesa, u sklopu Programa EU Kreativna Europa. Rok prijave je 1. listopad 2014.
Chamber Orchestra of Siero traži partnere koji bi sudjelovali u organiziranju susreta multikulturne glazbe i plesa u Europi, od Španjolske, do Bosne i Hercegovine, Italije, Grčke, Albanije i Hrvatske. Glazbenici iz različitih zemalja (Španjolska, Grčka) i tradicionalne plesne skupine iz Bosne. Koncerti će se izvoditi u kulturnim centrima, koncertnim dvoranama i muzejima s dinamičnom animacijom prostora; organizirat će se glazbene klase za studente, društvena događanja za osobe s posebnim potrebama, koncerti za osobe s invaliditetom i djecu, u bolnicama, ženskim centrima, predgrađima… Sudionici i partneri time će dobiti vizibilitet. Organizator će dovesti vlastiti produkcijski tim koji će snimati flashmob s glazbom i plesom te kratki dokumentarni film.

Traže se partneri koji djeluju na području glazbe, plesa, obrazovanja i društvenih akcija, a dolaze iz Albanije, Italije (Napulja), Hrvatske (Dubrovnika), Grčke i Bosne. Profil organizacija: muzeji, kulturni centri, sveučilišta, glazbene udruge i fondacije, društveni centri.

Projekt će se odvijati tijekom kasnog srpnja i kolovoza 2015. godine, Traže se partneri koji su sposobni pomoći u organizaciji turneje i događaja u svojim zemljama, iako je voditelj projekta otvoren za druge mogućnosti. Partnerske će organizacije krajem 2015. biti pozvane u Španjolsku, kako bi zajedno s Chamber Orchestra of Siero sudjelovale na programu na sjeveru zemlje.

Kontakt:
manuelpaz17@gmail.com
+34603834132