Preskočite na glavni sadržaj

Music Meeting u Sarajevu – poziv

Pozivaju se studenti glazbe i jazz glazbenici, od 18 do 27 godina, iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, ali i drugih zemalja Evropske Unije, da se do 30. rujna prijave za sudjelovanje na Music Meetingu, koji se održava u Sarajevu, od 4. do 9. studenog.
vrijeme: 04.11.2014.
prijava: 30.09.2014
mjesto: Sarajevo, Bosna i Hercegovina
url: http://jazzfest.ba/music-meeting
Music Meeting obuhvaća edukativni program kojeg čine radionice i razgovori sa međunarodnim umjetnicima / gostima 18. Jazz Festa Sarajevo, zajednički nastupi polaznika, prisustvovanje tonskim probama i vrhunski produciranim koncertima.

Program je otvoren i za glazbenike izvan okvira jazza, zainteresirane za istraživanje i iznalaženje novih pristupa u stvaranju glazbe. Službeni jezik programa je engleski (bez prijevoda).

Organizator snosi putne troškove polaznika, troškove smještaja (5 noćenja sa doručkom), troškove organizacije programa i besplatne ulaznice za sve festivalske programe.

Selekciju polaznika vrši direkcija festivala. Broj polaznika je ograničen na 80. Polaznici će do 5. listopada putem e-maila biti obaviješteni o rezultatima.

Kontakt osoba: Eldar Balta, koordinator projekta
+387 33 550 480
musicmeeting@jazzfest.ba