Preskočite na glavni sadržaj

Zlatko Tomičić - natječaj za kratku priču

Književni krug Karlovac raspisuje nagradni natječaj za kratku priču 'Zlatko Tomičić'. Natječaj je otvoren do 31. listopada 2014.
prijava: 31.10.2014
url: http://www.knjizevnikrug-karlovac.hr/natjecaj.html
Od ove godine dijele se tri nagrade - tako će prvonagrađena priča dobiti 1.500 kuna, drugonagrađena 1.000, a treća 500 kuna. Izabrani i nagrađeni radovi bit će objavljeni.

Prosudbeno povjerenstvo prima po jedan rad od svakog autora. Radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta i ne smiju biti uzeti kao dio iz dužeg proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti objavljene.

Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i obavezno u tri istovjetna ispisa kuvertirano pod šifrom s rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj kuverti, koja mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj žiro-računa u IBAN formatu, SWIFT / BIC banke i broj telefona autora.

Sva pitanja pošaljite na e-mail adresu knjizevnikrug@yahoo.com

Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, bez obzira žive li u Hrvatskoj ili inozemstvu, a prijaviti se mogu slanjem jednog rada (do pet kartica teksta) na adresu:
Književni krug Karlovac (za natječaj)
Banjavčićeva 8
47000 Karlovac