Preskočite na glavni sadržaj

Aswan International Festival for Cultures and Arts

Aswan International Festival for Cultures and Arts održava se od 15. do 22. veljače 2015. godine, te poziva umjetnike iz Hrvatske koji su aktivni na području folklorne umjetnosti i plesa da se do 1. siječnja 2015. prijave za sudjelovanje.
prijava: 01.01.2015
mjesto: Aswan, Egipat
Festivalski program obuhvaća koncerte i radionice. Sudionicima su pokriveni troškovi smještaja i hrane tijekom trajanja Festivala, kao i lokalni prijevoz, a umjetnici sami pokrivaju troškove međunarodnog transporta.

Svaka skupina može imati 15 članova, uključujući i administraciju. Vrijeme trajanja koncerta ograničeno je na 15 do 30 minuta. Skupine smije izvoditi isključivo tradicionalnu glazbu i plesove zemlje koju predstavlja. Koncerti se održavaju kako na pozornici tako i na ulicama. Koncerti moraju biti uz pratnju tradicionalnih instrumenata, a svi nastupi izvode se uživo. Skupine u pravilu izvode jedan koncert dnevno. Svaka skupine mora sa sobom donijeti i nacionalnu zastavu. Svaka skupina treba imati pokriveno osiguranje, uključujući i liječničko osiguranje.

Za sudjelovanje potrebno je poslati:
- popis izvođača (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice i po mogućnosti broj leta za svakog člana skupine);
- kvalitetne snimke koje će se koristiti i u promidžbene svrhe (CD snimke se ne vraćaju);
- fotografije, po mogućnosti u jpg formatu, minimalno 300 dpi;
- biografske podatke.

Potrebno je naznačiti potrebnu tehničku opremu: broj mikrofona, osvjetljenje isl.
Prijavu poslati na adresu: egycultexchange@gmail.com

Kontakt:
tel: 002 02 374 85 603

Prijavnica