Preskočite na glavni sadržaj

10. ljetna radionica izrade filma 'Pulska filmska tvornica 2014.'

Od 19. rujna do 25. listopada bit će održana 10. ljetna radionica izrade filma “Pulska filmska tvornica 2014.” u sklopu koje će deset polaznika steći znanja iz svih faza stvaranja filma te ujedno realizirati vlastiti kratkometražni film. Zainteresirani se za pohađanje mogu prijaviti do 15. rujna 2014!
vrijeme: 19.09.2014.
prijava: 15.09.2014
mjesto: Pula
url: http://www.pulskafilmskatvornica.hr/

Radionica će početi 19. rujna, u 18 sati, a održavat će se u jutarnjem i popodnevnom terminu. Kao i do sada funkcionirat će kao mali produkcijski studio sastavljen od tri dijela. Prvi je razvoj ideje, scenarija, redateljskog koncepta i plana snimanja, a vodit će ga redatelj i filmski pedagog Igor Bezinović. Snimatelj Marko Krnjajić vodit će drugi, snimateljski dio, dok će za treći dio, odnosno montažu te postprodukciju, biti zadužen Marko Zdravković-Kunac.

Uz ispunjenu prijavnicu na e-mail pulskafilmskatvornica@gmail.hr potrebno je poslati i sinopsis filma kojega se želi realizirati. Kotizacija iznosi 300,00 kuna, a može biti kompenzirana volontiranjem na setovima.

Partneri radionice su Hrvatski filmski savez i MedVid produkcija d.o.o., a financijski je podržavaju Hrvatski audiovizualni centar i Zaklada “Kultura nova”.

Pulska filmska tvornica je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Opširnije...