Preskočite na glavni sadržaj

Put za Europu / Hoću govoriti o ratu

Povodom 100. obljetnice početka I. svjetskog rata,  u Galeriji Klovićevi dvori, u četvrtak, 4. rujna, s početkom u 19 sati, otvara se izložba 'Put za Europu / Hoću govoriti o ratu'. Razgovor s umjetnicima u najavljen je u petak, 5. rujna, u 12 sati, a izložba ostaje otvorena do 26. rujna.
vrijeme: 04.09.2014. 19,00
mjesto: Zagreb; Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4
url: http://www.galerijaklovic.hr
Izložba Put za Europu / Hoću govoriti o ratu dio je velikog projekta Kulturnog centra Beograda Put Za Europu. Riječ je o nizu izložbi suvremene umjetnosti koje su do sada realizirane u: Palais Porcia, Beč (Put za Europu - Sa Principom ili bez njega), Moderna galerija Likovnih susreta, Subotica (Put za Europu – sa herojima i svjedocima) i Collegum Artisticum, Sarajevo (Put za Europu – Mir, mir, mir…).

Umjetnici koji sudjeluju na izložbi: Radoš Antonjević, Janko Baljak, Boogie, Nemanja Cvijanović, Lana Čmajčanin i Adela Jurišić, Uroš Đurić, Ivan Grubanov, Ibro Hasanović, Vlatka Horvat, Siniša Ilić, Aleksandar Jestorvić – Jamesdin, Dejan Kaludjerović, Srđan Keča, Marko Lulić, Vladimir Miladinović, Mladen Miljanović, Ana Nedeljković i Nikola Majdak ml., Darinka Pop – Mitić i Milica Tomić .
Kustosice : Mia David i Zorana Đaković Minniti
Više o izložbi - ovdje