Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za prijave prijedloga za 15. krug programa 'Clubture-Hr: programska razmjena i suradnja'

Objavljen je prvi poziv za prijave prijedloga za 15. krug programa 'Clubture-Hr: programska razmjena i suradnja'. Prijaviti se mogu organizacije nezavisne kulture (udruge, umjetničke organizacije i neformalne grupe/inicijative) koje pripadaju području djelovanja Clubturea. Rok prijave je 30. rujna.
prijava: 30.09.2014
url: http://www.clubture.org
SU Klubtura godišnje objavljuje dva poziva za predlaganje suradničkih projekata ili turneja. Ovo je prvi poziv i on je otvoren za sve organizacije koje pripadaju području djelovanja Clubturea, uključujući i članice SU Klubtura, odnosno, organizacije koje su do sada provodile suradničke projekte i turneje u svojstvu nositelja. Drugi poziv će biti otvoren samo za organizacije koje do sada nisu ostvarile pravo članstva, a objavit će se krajem 2014. godine.
 
Ovo je jedini poziv za 2015. godinu za organizacije koje su do sada sudjelovale kao nositelji suradničkih projekata ili su na drugi način postale članicama Clubturea.
 
SU Klubtura će na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva koji zadovoljavaju principe i model suradnje program “Clubture-HR” kreirati prijedlog programa s kojim će zatražiti financiranje iz javnih sredstava namijenjenih financiranju javnih potreba u kulturi Grada Zagreba.  Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Zaklada Kultura Nova podržali su realizaciju ovog programa u periodu do kraja 2015. godine.
 
Po završetku procesa namicanja sredstava te nakon prikupljanja prijedloga projekata u drugom pozivu, od svih predlagatelja bit će zatraženo detaljno definiranje prijedloga projekata, a konačnu odluku o tome koji će se projekti i turneje financirati, donijet će zajedno svi predlagatelji i Skupština SU Klubtura u prvoj četvrtini 2015. godine.
Više o pozivu - ovdje.